Mercury
Verado 600


Snaga
600 KS
Zapremina
7600 ccm
Broj cilindara
12
Težina*
572 kg


Redovna cijena
106.875,00 €

Istaknuta cijena vrijedi za plaćanje predračunom ili gotovinom!

Mercury 600 Verado je 12 cilindarski vanbrodski motor sa impresivnih 600 konjskih snaga. Tih, uglađen i nadasve profinjen.

7.6 litarski V12 motor

Nastavljajući nasljeđe obitelji motora Verado®, Mercury je ponovno osmislio izvanbrodske performanse kako bi pružio ultimativno luksuzno iskustvo plovidbe. S nepokolebljivom snagom V12 pogonske glave, vanbrodski motor Verado od 600 KS pruža izvanredan domet i performanse za odvođenje vaših avantura plovidbe na nova odredišta. Revolucionarni napredak u rukovanju i kontroli omogućen je prvim upravljivim mjenjačem u vanbrodskom segmentu i prvim dvobrzinskim prijenosom u industriji. Tih, uglađen i profinjen, ovo je motor koji podiže standarde vrhunskog dizajna i inženjeringa.

Intuitivne, inovativne značajke

V12 snaga i performanse

Prva V12 pogonska glava izvanbrodskog segmenta pruža vrhunsku snagu i performanse u iznenađujuće kompaktnom otisku. U kombinaciji s upravljivim mjenjačem i jednostavnom, aerodinamičnom opremom, dizajn omogućuje montiranje motora na 27-inčnim središtima (68,58 cm), tako da nautičari mogu staviti onoliko snage koliko im je potrebno na krmeno zrcalo.

Automatski mjenjač s dvije brzine

Dvobrzinski mjenjač olakšava prijenos 600 KS na mjenjač. Isporučuje maksimalni okretni moment i ubrzanje u prvom stupnju prijenosa, a zatim tiho mijenja u drugi za učinkovito krstarenje i uzbudljivu najveću brzinu. Nema zveckanja mjenjača. Bez ograničenja. Samo glatka, impresivna snaga.

Neovisan, upravljiv mjenjač

Elektrohidrauličke kontrole omogućuju upravljivom mjenjaču da trenutno reagira na naredbe vozača. Bez pomicanja motora iznad vode, nema smetnji – samo precizno manevriranje oko dokova i glatko rukovanje bez napora u otvorenoj vodi.

Suprotno rotirajući propeleri

Nova serija dvostrukih podupirača stručno je izrađena kako bi se iskoristio puni potencijal od 600 KS. Dizajnirani da rade u suprotnoj rotirajućoj konfiguraciji, novi propeleri pokreću plovilo u ravnini brzo i učinkovito, istovremeno pružajući iznimnu upravljivost i uštedu goriva pri srednjim brzinama.

Iznimno uglađen i tih

Robusniji, profinjeniji sustav za montažu Advanced MidSection (AMS) sljedeće generacije drži pogonsku glavu kako bi izolirao buku i vibracije, dok pažljivo podešavanje prigušuje indukcijske zvukove i gotovo eliminira buku ubrizgavanja. 600 KS nikada nije zvučalo tako tiho.

Oznake modela

M
Ručno pokretanje
E
Električno pokretanje
H
Ručka za upravljanje na motoru
PT
Power trim
GA
Pneumatski cilindar za pomoć pri podizanju
ELPT
Električno pokretanje, Duga osovina, Power trim
EFI
Elektronsko ubrizgavanje goriva
CARB
Karburator
CT
Command Thrust pogonski dio
TM
Torque Master pogonski dio
HD
Heavy Duty pogonski dio
SM
Sport Master pogonski dio
S
Kratka osovina 15" (381mm)
L
Duga osovina 20" (508mm)
XL
Extra duga osovina 25" (635mm)
XXL
Extra-Extra duga osovina 30" (762mm)
CL
Kontra rotacija duga osovina 20" (508mm)
CXL
Kontra rotacija Extra duga osovina 25" (635mm)
CXXL
Kontra rotacija Extra-Extra duga osovina 30" (762mm)
DTS
Digital Throttle & Shift (digitalni gas i mjenjač putem žice)
MTS
Mechanical Throttle & Shift (mehanički gas i mjenjač putem žice)
CMS
Conventional Mid Section
AMS
Advanced Mid Section

Tehnički podaci

Proizvođač Mercury
Serija Verado
Model 600
Tip motora 4T
Broj cilindara 12
Snaga 600 KS (441 kW)
Raspon max. snage 5600-6400 o/min
Zapremina 7600 ccm
Pokretanje električno
Strujni svitak 12V, 1800W, 150A
Promjena smjera naprijed - neutral - nazad
Prijenosni omjer 2,50:1
Dostupne duljine osovine 20" / 508 mm
25" / 635 mm
30" / 762 mm
35" / 889 mm
Težina* 572 kg

*Težina najlakšeg modela bez tekućina
Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, poveznicama prema drugim stranicama i/ili istaknutim cijenama. Slike proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Upotreba kolačića
Na našoj web stranici koristimo kolačiće (eng. cookies). Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.